RCRijnwoude logo 793px314

Segaar-Yvonne

Even voorstellen wie zijn wij. 

Een actieve club met leden uit de voormalige gemeente Rijnwoude. Zijn zich bewust van een bevoorrechte positie in de samenleving en willen deze delen door overdracht van kennis, hulp, opzetten van acties en evenementen met als doel de medemensen te ondersteunen op welke manier dan ook.

Waarom deze club
De clubleden zetten zich graag voor iedereen in en houden van gezelligheid. Wilt u kennismaken? Meldt het ons via de website.

Onze missie IMAGINE A CLEAN WORLD Starts with yourself! 

Onze vorige voorzitter is begonnen met bewustwording van onze leefomgeving end plastic soup now door de actie “Rijnwoude schittert”
Dit jaar een nieuwe voorzitter, nieuwe ideeën, maar met een jaarthema bijna gelijk aan vorig jaar want herhalen, herhalen, herhalen is gehoord, gezien en herinnert worden!

De actie Rijnwoude schittert blijft bestaan, maar met de ambitie de jeugd te enthousiasmeren en bewustwording van de noodzaak door het organiseren van “de grote voorjaarsschoonmaak” van Rijnwoude met een knipoog naar de voorjaarschoonmaak van vroegere tijden.
Onze voorzitter en club zien een jaar voor zich van dromen, kansen, mogelijkheden en ga zo maar door.

Welke wij als Rotary samen met u als, nieuw lid, vriend of een ondersteuner van onze club, onze missie en evenementen waar kunnen maken. Overigens natuurlijk de ene droom meer dan de andere, maar toch, als de wil er is komt de rest van zelf.

Wij zien benieuwd naar uw ideeën, het willen bijwonen van een clubavond, uw feedback etc. laat het ons weten en vul het formulier in. Wij berichten u zo snel mogelijk.

Tot slot nog even onze jaarlijkse topevenementen

  • Regiolezing(en);
  • De Bollenrit;
  • Bevrijdingsmaaltijd;
  • De jaarmarkt

Met andere woorden een leuke, actieve en gezellige club. Tot ziens!

Als u op een maandagavond wilt kennismaken, meld u dat dan uiterlijk op de donderdag ervoor bij onze secretaris,
Ronald Baerwaldt, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dit in verband met de maaltijd.  

Yvonne Segaar, voorzitter Rotaryclub Rijnwoude 2022 / 2023