Voor Leden

meter 588px596De RCR leden die zijn ingelogd, kunnen in één oogopslag de belangrijkste clubzaken zien, zoals:

• Actueel ledenbestand, namen potentiële leden en status werving nieuwe leden (CUL)
  • Functies, functionarissen op naam; bestaand overzicht actualiseren
  • Activiteiten en hun resp. projectleiders
  • Aantal draaiboeken en verslagen ingeleverd
  • FinancieĢˆle overzichten (Leo)
  • Goede Doelen keuzes
  • Verder nog nader te bepalen

RotaryWheel 50px50Clubleden hebben na inloggen toegang tot documenten in het archief.

Zij treffen daar onder meer aan:

• De huidige organisatie van de RcR
  • Programma, agenda en jaarplanning
  • Presentielijsten per kwartaal
  • Attendence Rapport
  • Het 'smoelenboek' en de verjaardagskalender
  • Verslagen van de bijeenkomsten
  • Stukken voor de bestuursvergadering.

Photo icon 512px512Het fotoarchief van de RcR is opgesplitst in twee delen:

• Een deel is toegankelijk voor alle bezoekers van de RcR-site. Het bevat fotoalbums van evenementen, die we veelal ten behoeve van fundraising hebben georganiseerd.
  • Een ander deel is besloten en bevat alle fotoalbums, ook van besloten bijeenkomsten en activiteiten van de RcR zelf.

sleutel 414px414Voor het wijzigen van het wachtwoord moet je eerst zijn ingelogd.

Als je ben ingelogd ga terug naar het "Login Menu" en klik je op de link <User Profile>.

Dan kom je vervolgens in een overzicht van je profiel, met daarin rechtsboven de knop <Edit Profile>.

Als je daarop klikt zie je de velden actief worden, die je kan aanpassen inclusief het "Password" en "Confirm Password".

Als je daarin je nieuwe wachtwoord invult en dan klikt op de knop <Submit> onderaan de pagina, heb je een nieuw wachtwoord.