logo_RCRijnwoude_793px314.png

Het jaarthema 2020-2021 voor Rotaryclub Rijnwoude is:

”INSPIRATIE DOOR PARTICIPATIE"
(weinig woorden, veel daden)

Rotary Club Rijnwoude brengt creativiteit in huis … leuk om blije gezichten te zien

Crea actie

Op dinsdag 15 december heeft RC Rijnwoude veel bewoners verblijd met creativiteit. Vier verzorgingstehuizen en acht zorgboerderijen in de voormalige gemeente Rijnwoude kregen de zogeheten CREA pakketten op gepaste wijze overhandigd.

De CREA pakketten bestaan uit allerlei materialen waarmee de bewoners van deze verzorgingstehuizen en zorgboerderijen lekker aan de slag kunnen.  De pakketten waren met zorg en veel enthousiasme samengesteld mede op basis van input van de activiteitenbegeleiders.  Het behoeft geen betoog dat deze actie precies op het juiste moment plaatsvindt.

RC Rijnwoude wenst de bewoners veel CREA-plezier en hopen dat dat de pakketten enige afleiding kunnen geven in deze rare tijden.

Het betreft de verzorgingstehuizen:  Rhijndael in Koudekerk aan den Rijn, De Herbergier in Hazerswoude Rijndijk, De Driehof in Hazerswoude-Dorp en Benthuis in Benthuizen. Acht zorgboerderijen in Rijnwoude hebben ook een pakket ontvangen.

logo RCRijnwoude 793px314