logo_RCRijnwoude_793px314.png

Het jaarthema 2020-2021 voor Rotaryclub Rijnwoude is:

”INSPIRATIE DOOR PARTICIPATIE"
(weinig woorden, veel daden)

Rotary Club Rijnwoude brengt creativiteit in huis … leuk om blije gezichten te zien

Crea actie

Op dinsdag 15 december heeft RC Rijnwoude veel bewoners verblijd met creativiteit. Vier verzorgingstehuizen en acht zorgboerderijen in de voormalige gemeente Rijnwoude kregen de zogeheten CREA pakketten op gepaste wijze overhandigd.

Kunstmatige Intelligentie:
“het is niet kunstmatig en het is niet intelligent”.

Konig Daan de

Dat waren de openingswoorden van de spreker, drs. Daan de Koning op maandagavond 7 december 2020 bij de allereerste openbare lezing via ZOOM  georganiseerd door Rotaryclub Rijnwoude.

Ruim dertig personen hadden de moeite genomen om aan te sluiten, de jongste was 23 en de oudste dik in de 70.

Wat kunstmatige Intelligentie wel is en hoe het werkt, werd aan de hand van een kundig opgebouwd verhaal met perfecte sheets en heel veel voorbeelden uit de doeken gedaan. Kunstmatige Intelligentie is een nieuwe manier van programmeren.

Voor het volledige verslag zie [LINK]

Op 13 januari 2020 bezocht Nel Sangers, gouverneur van district 1570, onze club

20200113 201025 RCR Gouv bezoek

Rallybord Rotary Bollenrit DrukOok in 2021 zal er hopelijk weer een Roatry Regio Rit kunnen worden georganisreed.

Voorlopige datum is 11 april 2021

Hou deze Website [LINK] in de gaten