Projecten waarbij we geld inzamelen voor een (maatschappelijk) goed doel zoals:

• De Rotary Regio Rit (in het voorjaar) met bijzondere, oude en nieuwe auto's
  • De Jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp (in augustus) met de 'levende' fruit automaat
  • De Wijnproefavond (in november) in Het Anker in Hazerswoude-Rijndijk
  • De Santa Run (in de Kersttijd), in samenwerking met de Rotary clubs uit de regio.

Projecten waarbij we samenwerken met andere instanties zoals:

• In samenwerking met de Rotaryclub Alphen aan den Rijn wordt meegewerkt aan het landelijke project Jobrotary, waarbij werkzoekenden van 40 jaar en ouder ondersteund worden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Rotaryleden met ervaring in het begeleiden van medewerkers stellen zich beschikbaar en functioneren als mentor.
    (zie www.jobrotary.nl)
  • Dagje uit voor de bewoners van 'Ons Huis' uit Hazerswoude-Dorp, in samenwerking met de Stichting Vrienden van Ons Huis.
  • Allemaal activiteiten, die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld om daarmee bewust een bijdrage te leveren aan de samenleving.