RCRijnwoude logo 793px314

RCRBierpulschuiven

De tweede editie van de Hazerswoudse Kampioenschappen “Bierpulschuiven” komt eraan!
Op 26 augustus 2023 vindt de Jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp plaats. Ook de Rotaryclub Rijnwoude is weer van de partij met het vorig jaar geïntroduceerde evenement: de Hazerswoudse Kampioenschappen Bierpulschuiven!
Wie heeft er dit jaar de eer om de “Bierpul-bokaal” mee naar huis te nemen?

Het Kampioenschap
Rotaryclub Rijnwoude daagt iedereen uit om mee te doen met het kampioenschap! De opzet is eenvoudig. De bedoeling van het spel is met 5 (houten) “bierpullen” een zo hoog mogelijk aantal punten te scoren op een soort van sjoelbak van ongeveer 5 meter. Met enthousiasme en een goede push is een mooie score voor iedere deelnemer mogelijk. Je kunt al meedoen aan deze unieke wedstrijd voor 2 euro en kinderen tot en met 10 jaar slechts 1 euro en altijd prijs!

Bedrijvenkampioenschap
Rotaryclub Rijnwoude organiseert ook speciaal voor teams van (Hazerswoudse) bedrijven, verenigingen, straten, vriendenclubs een eigen wedstrijd. Dit kampioenschap zal de 26e augustus vanaf 15.30 uur op de jaarmarkt plaatsvinden.
Teams bestaande uit 4 personen worden uitgenodigd zich voor deze wedstrijd in te schrijven. Elk team mag, na een oefenronde, twee beurten schuiven en de hoogste score wordt gebruikt. Het inschrijfgeld per team hebben we bepaald op € 80,00. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Kledingbank Groene Hart. Meld je team aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kledingbank logoSteun voor de Kledingbank Groen Hart
De opbrengst van het kampioenschap gaat dit jaar naar de Kledingbank Groene Hart. De kledingbank helpt gezinnen met een laag inkomen (tot 120% van de bijstandsnorm) door het aanbieden van gratis kleding. Hun visie is dat iedereen er leuk uit moet kunnen zien. Modieuze kleding draagt bij aan het zelfvertrouwen dat nodig is op de weg naar een betere leefsituatie. Begonnen in 2019 met 400 klanten, maar inmiddels komen er al meer dan 1.600 inwoners kleding bij de kledingbank uitzoeken.

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de inschrijfmogelijkheden voor het kampioenschap Bierpulschuiven?
Neemt u dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Of wilt u weten wat Rotary Rijnwoude voor u kan betekenen of wat u voor de gemeenschap kan betekenen? Neemt u dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.